FALJA E NAMAZIT
MЁNYRA E ABDESIT
Libra Elektronikė
 Kliko për ta Shkarkuar Librin ''Fjalor i Komentimit të Ëndrrave''

Dhikri i mėngjesit dhe mbrėmjes

 

 
Njė buqetė me lutje tė zgjedhura
Ramazani
Shkruar nga Merita Preteni   
e diel . 20 korrik 2014

Nuk
gjeta për ju dhuratë më të mirë për këto net sesa një buqetë me lutje të zgjedhura...
Lexoni pėrmbajtjen...
 
15 gjėra qė mund t’i bėni nė Natėn e Kadrit
Ramazani
Shkruar nga Abdul Malik Muxhahid   
e diel . 20 korrik 2014


Thuaj: “O Allah, Ti je Falës dhe Ti e don faljen, më fal mua.”

Lexoni pėrmbajtjen...
 
Namazi i natės
Ramazani
Shkruar nga ...   
e diel . 20 korrik 2014
 “Ata qenë të cilët pak flinin natën. Dhe në syfyr (kah mbarimi i natës) ata kërkonin falje për mëkate.” (Kur’an, Edh-Dharijatë: 17-18)
Lexoni pėrmbajtjen...
 
A do tė jetė shtėpia jote me pėrmendje tė Allahut tė Lartėsuar nė Ramazan
Ramazani
Shkruar nga Blerta Shaqiri   
e diel . 20 korrik 2014

Lexoni pėrmbajtjen...
 
Dhjetė netėt e fundit tė Ramazanit
Ramazani
Shkruar nga Dr. Selman Avde   
e martė . 15 korrik 2014

Në mesin e këtyre netëve është nata e Kadrit - nata më e bekuar se një mijë muaj të tjerë.

Lexoni pėrmbajtjen...
 

 

 

 
Kėrkimi nė Faqe
RSS pertymoter
Video & Audio

Ahmed Kalaja- Rruga drejt Allahut
Ismail Bardhoshi - Teuhidi

Husejn Serraxh – Kushtet e fjalës La ilahe ilAllah

Enis Rama – Pejgamberët
Enis Rama - Pse nuk falesh?!
Si të kënaqesh në NAMAZ

PËRGATITJA PËR RAMAZAN
Muhamed Husejn Jakubi


A është Islami zgjdhje?
Dr. Zakir Naik

Drejtësi e përsosur

Enis Rama-Realiteti i lumturisë
Husejn Serraxh - Realiteti i ëndrrave
 

Ahmed Kalaja-Një buqetë me
këshilla


Muhamed Dërmaku - Pasojat e mëkateve

Enis Rama-Roli i gruas në
ndërtimin e të ardhmes


Enis Rama - Mbulesa (Hixhabi)
"Ish dëshmitari i Jehovës"

Enis Rama - Qëndrimi i sheriatit ndaj festave joislame

Deri kur o MATURANT?!!
Fryma e Fundit

Husejn Serraxh – Shenjat e mëdha të kiametit

Kurani Audio

    
 Lexim Kur'ani i titëruar në disa
   gjuhë, edhe në atë SHQIPE


Tash Online
Kuran Flash
  
   

Radio PendimiKontaktoni me ne nė:
      pertymoter@hotmail.com

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.