MЁNYRA E ABDESIT

 
Zoti dhe njeriu PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Ervina Halili   
e mėrkurė . 13 shtator 2006

Zoti e krijoi njeriun të mençur
Ai nga të mirat e çmend
Dhe ia ktheu shpinën botës
Krijoi jetën e hareshme
Ajo nga të këqijat u rrëzua dhe tha:
 “Nuk dua të merrem me ju o njerëz”
Zoti krijoi ujërat e kthjellëta
Ato nga turpi u turbulluan
Nuk mbetën as për t’i pastruar mëkatet
Zoti krijoi diellin dhe hënën
Nuk do të bëjnë më dritë
 “Le t’i fsheh të këqijat terri”,- thanë.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.