MЁNYRA E ABDESIT

 
Urtėsi PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e hėnė. 28 janar 2008
Fjala është i burgosuri juaj deri kur ju e çlironi atë, paskëtaj bëheni ju të burgosurit e saj.
                                                                                          Fjalë e urtë arabe          

Tre vese i bëjnë dëm atij që i ka; të mos e mbash fjalën, të bësh hile dhe t’i bësh keq të tjerëve. 
                                                                                          Ebu Bekri

 Kush të sjell ty fjalë nga dikush tjetër, i dërgon edhe atij fjalë nga ty.
                                                                                        Hasan el Basriu
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.