MЁNYRA E ABDESIT

 
Urtėsi PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e diel. 20 janar 2008

Qerasja më e mirë për miqtë është fytyra e qeshur dhe fjalët e ëmbla.
                                                                                           
                                                                                                                    Evzai
 

Më zemërmiri nga njerëzit është ai që jep pa ia kërkuar, më fisniku
është ai që fal, megjithëse ka mundësi të hakmerret.                                  

                                                                    
                                                                                   Aliu (radijall-llahu anhu)
   
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.