MЁNYRA E ABDESIT

 
Urtėsi - Ibėn Kajim PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e enjte. 03 janar 2008

Ibën Kajimi, Allahu e mëshiroftë, ka thënë:


Largoji cytjet!
 
Nëse nuk i largon, bëhen mendim. Largoje mendimin! 

Nëse nuk e largon, bëhet epsh. Luftoje epshin! 

Nëse nuk e lufton, bëhet qëllim dhe vendosmëri. Nëse nuk e lufton, bëhet vepër. 

E nëse nuk e lufton, bëhet traditë dhe të bëhet vështirë të largohesh nga kjo.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.