MЁNYRA E ABDESIT

 
Cila ėshtė duaja kur i vizitojmė varret? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ..   
e enjte . 29 nėntor 2007
Pyetje:
Kur i vizitojmë varret e të afërmve, cila dua apo lutje është më e
 preferueshme për të vdekurin?

Përgjegje:
Eselamu alejkum!
Bëni dua që Allahu t’ia falë gjynahet dhe ta shpërblejë me Xhenet
dhe dua të ngjashme, si: “O Allah,  bëne varrin e tij kopsht prej
kopshteve të Xhenetit e mos e bën atë gropë prej gropave të
Xhehenemit. Nuk di që ka ndonjë dua të veçantë që duhet të thuhet
 gjatë vizitës  së varrezave. 
                                                                                             
                                                                                                   Bedri Robaj


 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.