MЁNYRA E ABDESIT

 
Urtesi PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e mėrkurė . 14 nėntor 2007
 
Omer ibn Abdul-Azizi ka thënë për takvallëkun: “Askush nuk mund ta arrijë stacionin e takvasë përderisa posedon  vepra e fjalë që mund ta turpërojnë (e fusin në siklet) atë në këtë botë apo në botën tjetër." Një herë e kanë pyetur: "Kur e arrin adhuruesi kulmin e takvallëkut?” Ai u përgjigj: "Nëse do t’i vendoste të gjitha mendimet dhe dëshirat e tij në një pjatë dhe pastaj do të ecte me të në treg, e nuk do të turpërohej prej asgjëje (që gjendet në pjatë).”
   
                                                                                    
                                                                                    Përktheu: Eglantina Muça
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.