MЁNYRA E ABDESIT

 
Thenie te ndryshme PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e mėrkurė. 17 tetor 2007

Çdo popull ka regjimin që e meriton.

Historia kurrë nuk përsëritet po përvoja e saj po.

E keqja nuk është vepër vetëm e atij i cili e shkakton por edhe e atij, i cili ka pasur mundësi që ta pengojë dhe nuk e ka penguar.

Suksesi apo dështimi ynë janë përgjigje e asaj, se sa vlerë i japim kohës.
Ai që ka me vete drejtësinë, ka të drejtë të jetë krenar.

Kthehuni sa s’është bërë vonë, dikur pendimi do t’ua kall edhe shpirtin.

Mos e festo triumfin para fitores.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.