MЁNYRA E ABDESIT

 
Thenie te urta PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e martė. 25 shtator 2007

-O njerez, derisa t’u nënshtroheni lakmive trupore, nuk do ta arrini atë që dëshironi, ndërsa derisa mos të duroni sprovat nuk do t’i realizoni shpresat.

-Mos qesh shumë, sepse kjo ta dëmton zemrën dhe tërë trupin!

-Ruaju nga ai i cili i përcjellë fjalët e huaja, sepse edhe tuat t’ia përcjellë dikujt tjetër.

-Nuk është njerëzore që njeriu të fitojë në kurriz të vëllait të vet.

-Kush është i kënaqur, i përballon të gjitha sprovat
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.