MЁNYRA E ABDESIT

 
Dita e Kiametit PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Albulena Bajrami   
e hėnė . 09 korrik 2007
                               
O robërit e Alllahut
Pendoheni tek Zoti sa më shpejt,
frikësojuni një dite të tmerrshme,
Zoti që e quan Kiamet.

 E çfarë mendon se është Kiameti?
 Është një ditë kur kjo botë do të mbarojë,
 kur të pëlcet dhe të hiqet qielli
 me njëra e tjetrën kur të ndeshen hëna dhe dielli.

Kur të dridhet toka,
të shkulen e të bëhen pluhur kodrat,
yjet të kenë rënë e shuar,
dhe, kur detet të vlojnë si zjarr  flakëruar.

Ajo ditë shumë e vështirë,
që vetëm Zoti e di kur ndodh,
 besimtarëve mysliman,
e lehtë ju qoftë përgjithmonë.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.