MЁNYRA E ABDESIT

 
Muslimanet PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Albulena   
e premte . 06 korrik 2007
   Muslimane jam, dhe krenohem shume,
fe tjetër nuk kërkoj,
litarin nga Zoti i madh
kurrë nuk lëshoj.

Nuk lodhëm se çka thonë njerëzia,
muslimanet që nuk i duan,
dëshmitar është Perëndia,
Për çdo gjë ai na mjafton.

Muslimanet e sinqertë
për punë të mira ata urdhërojnë,
me pesë namaze në ditë,
Allahun e madhërojnë.

Çdo muslimanë në këtë jetë,
model profetin duhet ta ketë,
të kemi frikë dhe iman,
të qëndrojmë besnik si musliman.

Njerëzit që Zotin e mohojnë,
ymetit Islam nuk i takojnë.
E kemi për detyrë,
Zotin e madh që ta besojmë!
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.