MЁNYRA E ABDESIT

 
E kam shprehi t'i vizatoj njerezit... PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e hėnė . 14 maj 2007

Pyetje:

Eselamu alejkum. 
Më falni, por kam një pyetje nëse mundeni më tregoni, e kam     
shprehi t’i vizatoj njerëzit, a është mëkat?
 
 
Përgjigje:
Alejkum selam: Eshtë e ndaluar të vizatosh gjëra që kanë shpirt, p.sh. njerez etj, kurse natyra nuk është e ndaluar. Ka thënë i Dërguari i Allahut alejhi selam: “Ata te cilet i formojnë këto fotografi do të dënohen në ditën e gjykimit dhe do t’u thuhet atyre, ngjalleni ate që keni krijuar.”
(Transmeton Buhariu dhe Muslimi)

Bedri Robaj
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.