MЁNYRA E ABDESIT

 
Sinqeriteti PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ....   
e hėnė. 07 gusht 2006
Kur’an
 “O besimtarë, frikësojuni Allahut dhe jini me ata që janë të sinqertë!” (et-Teube, 119)

 Hadith
Nga Ebu Muhammed el-Hasan ibn Ali ibn Ebi Talibi r.a. përcillet se ka thënë: “Kam mbajtur në mend se i Dërguari i Allahut, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, ka thënë: “Largohu prej gjithçkaje që është e dyshimtë, e përmbaju asaj që nuk është e dyshim.”
(Transmeton Tirmidhiu dhe thotë se është hadith sahih)
Përmbledhja e Imam Neveviut, nr. 56, versioni shqip.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.