MЁNYRA E ABDESIT

 
Pendimi PDF Printoni E-mail
Shkruar nga .....   
e diel. 06 gusht 2006
Kur’an
 “...Dhe të gjithë pendohemi tek Allahu, o besimtarë, ndoshta do të shpëtoni.” (en- Nur, 31)
 “O besimtarë! Pendohuni tek Allahu me sinqeritet të thellë.” (Tahrim, 8)

Hadith
Ebu Hurejra r.a. thotë se e ka dëgjuar të Dërguarin e Allahut, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, duke thënë: “ Pasha Allahun, unë i drejtohem me teube dhe istigfar Allahut për mëshirë dhe falje më tepër se shtatëdhjetë herë në ditë.” (Transmeton Buhariu)
Përmbledhja e Imam Neveviut, nr. 14, versioni shqip.

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.