MЁNYRA E ABDESIT

 
Burri im quhet Rrahman.... PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e hėnė. 16 prill 2007

Pyetje:
Selam alejkum!
Burri im quhet Rrahman.
Pasi që ne të dy falemi dhe kemi lexuar shumëçka 
për fenë tonë, dëshiroj ta di se a është e lejuar
ta thërrasim me këtë emër pasi është një nga emrat e Allahut. 
D.m.th. a lejohet ta thërrasim me këtë emër apo si duhet të veprojmë? Ju lutem na tregoni! Selam alejkum!Përgjigje:
Alejkum selam!Nuk lejohet të emërtohet njeriu me emrin Rrahman, ngase ky është një prej emrave të Allahut. Nëse ka mundësi le ta ndërrojë dhe ju mos e thirrni me atë emër.

Hussein Serraxh
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.