MЁNYRA E ABDESIT

 
Linda musliman PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Izet Vishi   
e diel . 15 prill 2007

Linda  me  fat
Që  linda musliman
Si  fëmijë
Pa mëkate linda.   

Dhe  kështu  u  rrita
Deri në moshën madhore
Jeta  më  mashtroi
Feja prej dore më doli .

Ngadalë u rrita
Aspak me iman
Ngadalë po plakem
Asnjëherë nuk jam falë.

Ku do të jem në ahiret,
Më shkoi jeta në dunja
Një namaz kurrë pa e bërë.

O Zot me fal Ti mua
Unë shpresoj o Zot në mëshirën Tënde
Shpresoj o Zot në madhërinë Tënde
Shpresoj o Zot në të mirat tua
Shpresoj o Zot xhenetin tënd se shumë e dua.

 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.