MЁNYRA E ABDESIT

 
Sallatat dhe supat pėr humbjen e peshės PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e enjte. 22 mars 2007


Shujtat ku mbizotërojnë sallatat dhe supat janë aleati më i mirë për humbje në peshë, sidomos pas dimrit.
Ushqimet e tilla përmbajnë lëngje, vitamina, minerale, që janë të nevojshme për shëndet dhe pamje të bukur. Përgatitni supat në bazë të perimeve, peshkut dhe mishit me pak kalori. Evitoni shtimin e tepërt të yndyrës, të ajkës etj. Supat dhe sallatat do t’ju mbrojnë nga sulmet e urisë, gjatë të cilave shpesh marrim ushqime me shumë kalori. Rezultatet e dëshiruara nuk do të arrihen pa ushtrimore trupore. Flini mirë, sepse mungesa e gjumit mund ta pengojë humbjen e peshës, duke i ngadalësuar proceset metabolike. Hani ngadalë duke shtypur mirë ushqimin. Truri juaj e merr vesh se jeni ngopur vetëm pas 20 minutave
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.