MЁNYRA E ABDESIT

 
Besimi PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Dallėndyshe Feimi   
e enjte . 03 gusht 2006

Herët zgjohem në mëngjes
Nuk përtoj, marrë abdest
Bismil-lahirr-rrahmanirr-rrahim
Gjithë dita shkon me gëzim.

Kush falë pesë kohë namaz
Gjithë jeta i mbushet me gaz
Zot i Madh këtë na e mundëson
Dhe çdo gjë na e lehtëson.

La il-lahe il-all-llah
Përveç Zotit tjetër ska
Këtë e themi me plot besim
Është Islami rrugë pa kthim.

Feja islame ka bukuri
Në çdo shpirt ka pastërti...

O Allah Ty të kujtojmë
Asnjë minut nuk të harrojmë...

Kur themi Allahu Ekber
Ju betohemi edhe njëherë
 
Islamin do e mbrojmë me nder
Se është fe e pastër dhe me vlerë
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.