MЁNYRA E ABDESIT

 
Sinqeriteti dhe nijeti PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e martė . 13 mars 2007

Kur’an:
“Porse u qe urdhëruar ta adhurojnë vetëm Allahun që si besimtarët të sinqertë me sinqeritet të rrëfejnë fenë dhe të kryejnë namazin edhe të japin zekatin…” (el-Bejjine 5)

“Tek Allahu nuk arrin mishi i tyre as gjaku i tyre, por do të arrijë vepra e mire dhe me sinqeritet nga ana e juaj.” (el-Haxhxh, 37)

Hadith:

Transmetohet nga Ebu Hurejre Abdurrahman ibn Sahr r.a. se i Dërguari i Allahut alejhi selam ka thenë: “Vërtet Allahu nuk shikon në trupat tuaj as në fizionomitë tuaja, por shikon në zemrat tuaja”.  (Transmeton Muslimi)

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.