MЁNYRA E ABDESIT

 
Shuan etjen PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Sadbere Hashani   
e martė. 13 mars 2007


Rreth rrathëve të qelqit
Fshihesh heshturazi
Pushon kur gjen qetesi
Dhe kur përballesh me vdekjen.

Pikat e tua si kristale
Shtrihen nëpër gotë
I çmueshëm je
Shuan etjen.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.