MЁNYRA E ABDESIT

 
A lejohet me vesh trenerka, kur ėshtė ftohtė ose kur kemi gjimnastikė? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e diel. 04 mars 2007

Pyetje:
Selamu Alejkum!
Desha ta di se a mundet një vajzë të veshë trenerka të poshtme 
që meshkujt i veshin kur kanë gjimnastikë të cilat nuk janë të 
ngushta (për trupi)?
Dhe, kur është koha e ftohtë p.sh. gjatë dimrit a mund të veshë femra 
pantallona të gjatë dhepërmbi të veshë fund apo fustan i cili është më i 
shkurtër se pantallonat? Zoti ju shpërbleftë!

Përgjigje:
Alejkum selam!
Mbulesa islame është e njohur. Duhet t'i mbulosh të gjitha pjesët e trupit dhe mbulesa nuk duhet t'iu ngjajë mbulesave të jobesimtareve. Për këtë keni kujdes ngase shejtani ju sulmon vazhdimisht derisa t'i bëni gjynah Allahut s.v.t. 

                                                                                         
Husein es-Serraxh
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.