MЁNYRA E ABDESIT

 
A pranohet agjėrimi me dy nijete? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e premte. 02 mars 2007

Pyetje:

Kam një pyetje për ju redaksi e nderuar: nëse agjëron ditët e Shevalit dhe e bën nijetin edhe për ditët e  Shevalit dhe edhe për ditët e ciklit mujor, a më pranohet agjërimi për të dyjat? Faleminderit!
Pres përgjigjen tuaj. Shpresoj të mos e vononi shumë.
Allahu ju shpërbleftë me Xhenet. Selam alejkum!Përgjigje:

Alejkum selam!
Jo, nuk lejohet që të agjërosh një ditë me dy nijete, por duhet që për çdo ditë të bësh nijet të veçantë. Ky është mendimi i shumicës së dijetarëve.

                                                                                                         Bedri Robaj
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.