MЁNYRA E ABDESIT

 
Ndalimi i shfaqjes sė risive PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e mėrkurė. 21 shkurt 2007Kur’an:

“…Cka ka tjetër pas të vërtetës, përveç humbjes?” (Junus, 32)

“…Në libër nuk nuk kemi lënë gjë mangu.” (el-En’am, 38)

“Thuaj, nëse e doni Allahun, pasomëni mua, edhe ju Allahu do t’ju dojë dhe do t’jua falë mëkatet.” (Ali Imran , 31)

Hadith:

Transmetoht nga Aishja r.a, e cila thotë se ka thënë i Dërguari i Allahut alejhi selam: “Kush shpik në fenë tonë atë që nuk është nga ajo, ajo gjë është e refuzuar.”  (Muttefekun alejhi)

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.