MЁNYRA E ABDESIT

 
Kur tė ik namazi me xhemat... PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e mėrkurė. 21 shkurt 2007

Pyetje:

Nëse është falur ikindia me xhemat dhe kjo të ka ikur, a lejohet që pas 
kësaj ta falësh ikindinë me xhemat tjetër apo duhet të falemi veç e veç? Jam në dilemë për këtë.

Përgjigje:
Me pajtimin e të gjithë imamëve është e urrejtur të falet namazi me xhemat dy herë ngase  mund të ndodh ndonjë fitne (p.sh. njerëzit ta vonojnë namazin me qëllim që ta lënë me xhematin e dytë) e nëse nuk frikohen prej kësaj lejohet.
                      
                                                                                         
                                                                                     
Hussein Esserraxh
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.