MЁNYRA E ABDESIT

 
Unė jam njė grua muslimane PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Jenn Zaghlou   
e martė. 20 shkurt 2007

Ndihem e lirë, të më pyetni pse
Kur unë eci
Eci me dinjitet.

Unë jam një grua muslimane

Ju të tërën nuk mund të më shihni
Por, çka ju mund të çmoni tek unë
Zgjedhjen që e kam bërë është e lirë.

Nuk jam e sëmurë prej depresionit
as e mashtruar e as e abuzuar
Nuk i kam zili gratë e tjera
Dhe padyshim nuk jam e hutuar.

Ti shpesh e habitur shikon si eci unë
Ti nuk e kupton mbulesën time
Por paqen dhe fuqinë që e kam
Më bëjnë të ndihem krenare.

Unë jam një grua muslimane
Kështu që, ju lutem
mos tregoni keqardhje për mua
Allahu më ka udhëzuar.Përktheu: Blerta Dauti

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.