MЁNYRA E ABDESIT

 
Lutje PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Mira Mustafa   
e martė. 20 shkurt 2007


Me fal Allah i Gjithmëshirshëm
për mëkat që kam bërë.
Pas udhëzimit mos më devijo.
Në Ditën e Gjykimit
veprat e mia të kqija mos
m’i ekspozo.


Momentet e vdekjes
m’i lehtëso o Zot.
Varrin tim ma ndrico.
Më mundëso fytyrën tënde të shikoj
dhe në xhennetin tënd më vendos. Amin!

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.