MЁNYRA E ABDESIT

 
Burri im e ka pa njė ėndėrr derisa e pritshim PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e premte. 16 shkurt 2007

Pyetje:

Esselamu alejkum,
Allahu ju shpërbleftë dhe gëzoftë me Xhenetin Firdeus për punën që e bëni!

Ne jemi muslimanë të cilët e praktikojmë fenë e All-llahut  elhamdulilah. 
Burri im e ka pa një ëndërr derisa e pritshim  
fëmijën tonë të dytë. Në ëndërr iu shfaq një fqinje, grua e martuar e cila   
jetonte në të njëjtën banesë, e cila ia dha prej katit të dytë në katin e parë 
një djalë.
Burri e mori djalin me dy duart e veta dhe e çoi lart.
Duart ia kishte vënë përfundi sqetullës me shpinë të kthyer kah ai. 
Njëkohësisht e pa se çfarë gjinie kishte fëmija dhe pamja e tij ishte si
ai fëmija të cilin ne e pritëm, d.m.th. djali ynë.

Përgjigje:
Eselamu alejkum!
Nëse një grua sheh në ëndërr duke marrë fëmijë do të furnizohet me fëmijë inshallah.
                                                                                  
                                                                                  
Husein Es-Serraxh
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.