MЁNYRA E ABDESIT

 
Porosi tė rėndėsishme PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Valbona Kelmendi   
e diel. 26 janar 2014

Çdo sprovë apo privim në jetën tonë na fundos ose na bën më të mirë... 

Zgjedhja është e jona, nëse ne bëhemi viktima apo fitimtarë... 
Qëndro larg nga zemërimi. Ai të dëmton vetëm ty...

 

Nëse ju keni të drejtë, atëherë nuk keni pse ta dëmtoni vetveten...

 

Dhe në qoftë se ju jeni gabim, atëherë pse dikush tjetër duhet të dëgjojë padrejtësitë e tua?!

 

Durimi me familjen është dashuri...

 

Durimi me të tjerët është respekt...

 

Durimi me Krijuesin është besim (iman)...

 

Asnjëherë mos mendoni thellë për të kaluarën, ajo sjell lot...

 

As për të ardhmen mos mendoni shumë, kjo sjell frikë...

 

Jetojeni këtë moment me një buzëqeshje, kjo sjell gëzim..

 

Çdo sprovë apo privim në jetën tonë na fundos ose na bën më të mirë...

 

Zgjedhja është e jona, nëse ne bëhemi viktima apo fitimtarë...  

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.