MЁNYRA E ABDESIT

 
O Allahu im! PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Valbona Kelmendi   
e enjte. 16 janar 2014
 Nëse më privon me pozitë, më bën ta kujtoj pushtetin e Jusufit, alejhis selam, dhe më bën modeste si ai, alejhis selam, dhe të përulur ndaj Teje!

Nëse më privon me sëmundje, më bën ta kujtoj sëmundjen e Ejubit, alejhis selam, dhe më bën durimtare si ai, alejhis selam!


Nëse më privon me mërzi, më bën që ta kujtoj mërzinë e Musait, alejhis selam, dhe më bën durimtare si ai, alejhis selam!

Nëse më privon me varfëri, më bën ta kujtoj varfërinë e Muhammedit, alejhis selam, dhe më bën durimtare si Muhammedin, alejhis selam!

Nëse më privon me pozitë, më bën ta kujtoj pushtetin e Jusufit, alejhis selam, dhe më bën modeste si ai, alejhisselam, dhe të përulur ndaj Teje!

Nëse më privon me hidhërim, më bën ta kujtoj Faljen Tënde dhe më bën të durueshme dhe të kujdesshme për kërkimfalje nga Ti!

E nëse më privon me lumturi, më bën t’i kujtoj të Dërguarit e Tu kur ishin të lumtur, si ishin të kënaqur me Ty dhe sesi të falënderonin, dhe më bën edhe mua prej atyre që të falënderojnë dhe të madhërojnë shumë!

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.