MЁNYRA E ABDESIT

 
Problem me lėshuarjen gazit PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e premte. 16 shkurt 2007

Pyetje:

Kam një pyetje: ka disa njerëz të cilët kanë probleme me lëshuarjen e gazit
 pothuajse të pandërprerë gjë që e prish namazin. 
Si duhet vepruar kur prishet një namaz një herë, dy herë, tri herë,
... për këtë arsye.
Ju falënderoj paraprakisht për përgjigjen tuaj!

Përgjigje:
Eselamu alejkum!
Duhet të merrni abdes për çdo namaz dhe nëse nuk mund ta mbash vetëm gjatë namazit dhe del diçka prej gazrave nuk e prish namazin. (nëse kjo është dukuri e shpeshtë te një person).
                                                                                             
                                                                                                   Husein Es-Serraxh
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.