MЁNYRA E ABDESIT

 
Nė Ramazan… PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Valdet Kamberi   
e shtunė. 27 korrik 2013

Gjumë ditën, zgjim natën. Ndërsa koha e lirë kalohet në internet.
Kjo nuk është jetë.
Ky nuk është agjërim!!
Kjo është vetëm privim nga ushqimi dhe pija.
Ramazani është rast i artë, ai që e shfrytëzon fiton. Pastërtinë e ‘arit’ të Ramazanit e përgatisni vet! 

Nuk është rast për të fjetur, ndenjur zgjuar (pa nevojë) apo për të pakuar kilogramët.
Kush e din?
Ndoshta mund të jetë Ramazani yt i fundit.
Ngrituni për veten tuaj dhe përpiquni në adhurime e punë të mira.
O Allahu ynë! Kërkojmë nga ti mëshirën, udhëzimin dhe ndihmën tënde në agjërim dhe namaz.

Përshati: Hoxhë Valdet Kamberi

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.