MЁNYRA E ABDESIT

 
A je penduar vėrtet? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Valdet Kamberi   
e hėnė. 15 korrik 2013Disa të urtë kanë thënë: pendimi i njeriut njihet në katër gjëra:
E para: frenon gjuhën e tij nga fjalët e kota si: përgojimi, bartja e fjalëve, gënjeshtra dhe shpifja.
E dyta: në zemrën e tij nuk bart: urrejtje, armiqësi ndaj ndonjërit prej muslimanëve.
E treta: braktis shoqërinë e keqe dhe nuk ulet me asnjërin prej tyre.
E katërta: është i gatshëm të vdes i penduar për mëkatet e bëra duke kërkuar falje tek Allahu për të kaluarën e tij në mëkate dhe duke u përpjekur të bëjë më shumë adhurime tek Allahu.

Shejh Halid err-Rrashidi, Allahu e liroftë!Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.