MЁNYRA E ABDESIT

 
Ėshtė e drejtė e imja PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Arta   
e shtunė. 01 qershor 2013

Të jetojmë n'këtë botë, Zoti na krijoi
Na tregoi të lejuarën-Hallallin 
dhe për të ndaluarën-Haramin n'Kur'an na tregoi
Secilit të drejtë i dha, n'këtë jetë
Të jetoj siç do vet.
E tepërt është dikujt t’i përzihesh në jetë.
E kur është fjala për FENË
Jo, nuk ju lejoj tek unë të ndërhyni
Është e drejta ime personale
Se si jetoj!
Unë di vet
S'kam nevojë për kritika 
Secili të shikojë punën e vet
Dua dhe jam kjo që jam 
Prej kësaj që praktikoj s'do të heq dorë për jetë 
Rrugët e jetës i zgjedhi vet
Nuk dua një jetë banale
Por dua të jetoj në realitet.
Vërtet më vjen keq
Për ata që pëshpërisin
Më fjalë të hidhura 
Më qëndrojnë pranë
Me shumë fytyra më dalin përballë
Ndaj nuk lejoj
Të më pengoni 
Rrugës së jetës do eci vetë
S'dua askush të më përzihet në këtë
S'dua askush të më dalë pengesë
Dhe për këtë lutem çdoherë
Të jem vetvetja përherë
Të jetoj siç dua vet, dhe në ralitet
Në këtë FE të pastër dhe të vërtetë
Në këtë lumturi që unë ndjej
Në këtë qetësi shpirtërore që kam
Me shpresë që dhe ju të hyni n'këtë
Dhe të bashkuar të ecim kësaj rruge 
Që së bashku të ecim n'këtë rrugëtim 
Do t'kem të mira n'këtë botë
Dhe mbas vdekjes insha-Allah në Xhenet 
Allahu na bashkoftë!
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.