MЁNYRA E ABDESIT

 
Kur bėhet facebook-u haram? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e martė . 28 maj 2013

Nëse të pengon dhe largon nga përmendja e Allahut dhe leximi i Kuranit, facebooku bëhet haram.1- Kur vonon namazin për shkak të facebook-ut, facebooku bëhet haram.
2- Nëse faqen tënde personale e përdor për të shpërndarë atë që e hidhëron Allahun, facebook bëhet haram.
3- Kur në profilin tënd poston foto të femrave te zhveshura, facebooku bëhet haram.
4- Nëse të pengon dhe largon nga përmendja e Allahut dhe leximi i Kuranit, facebooku bëhet haram.
5- Nëse gjithë kohën tënde kalon duke biseduar dhe komentuar kot, facebooku bëhet haram.
6- Nëse ke lidhje jolegjitime me ndonjë vajzë apo mashkull, facebooku bëhet haram.

Dije vëlla\motër se engjujt e Allahut shkruajnë atë që bën ti, po ashtu Allahu di atë që vepron dhe flet ti në çdo kohë dhe në çdo vend.

Nga ky moment fillo të përdorësh profilin tënd vetëm me atë që e kënaq Allahun, e jo në atë që e hidhëron atë, bëje facebookun argument për ty në ditën e gjykimit e jo kundër teje.

Bëje facebookun një derë nga e cila të rrjedhin të mirat, dhe përmirëso nijetin tënd në përdorimin e tij.

Përshtati: Valdet Kamberi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.