MЁNYRA E ABDESIT

 
Derisa nuk falesh… PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e diel. 26 maj 2013

1- Derisa nuk falesh, Allahu largon nga ti begatinë në jetën tënde.
2- Derisa nuk falesh, Allahu do të jap një errësirë në fytyrën tënde.
3- Derisa nuk falesh, Allahu nuk do të shpërblejë për punët e mira që bën ti.
4- Derisa nuk falesh, Allahu nuk i ngrit lart lutjet e tua.
5- Derisa nuk falesh, Allahu nuk pranon lutjet e të tjerëve për ty.
6- Derisa nuk falesh, Allahu do të bëj që të urrejnë të gjitha krijesat.
7- Derisa nuk falesh, do të vdesësh i poshtëruar.
… dhe prapë vazhdon të mos falesh???

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.