MЁNYRA E ABDESIT

 
Fjalė tė urta PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e martė. 21 maj 2013

- Të japësh pa kërkuar asgjë në këmbim është sekreti i të gjitha gjërave të shijshme që ndodhen në këtë jetë.

- Që të jesh i lumtur në jetë nuk mjafton të jesh i pasur, por duhet të jesh pjesë e shoqërisë.

- Hidhni farat tuaja! S’ka rëndësi nëse do i shijoni frutat dhe lulet e tyre. Padyshim që dikush tjetër do të mrekullohet nga kontributi juaj.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.