MЁNYRA E ABDESIT

 
Oj Siri, tė kėrkojmė falje! PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e martė . 21 maj 2013


Oj Siri, të kërkojmë falje, se jemi të zënë pas kësaj bote.
Oj Siri, të kërkojmë falje, se burrat kanë vdekur.
Oj Siri, të kërkojmë falje, se burrat tanë janë të zënë me top modelet.
Oj Siri, të kërkojmë falje, se djemtë tanë janë në stadiume duke bërë tifo.
Oj Siri, të kërkojmë falje, se gratë tona janë të dhëna pas modës dhe kanë harruar t’ua mësojnë fëmijëve kuptimin e burrërisë.
Oj Siri, të kërkojmë falje, se udhëheqësit tanë janë bërë lodra në duart e mosbesimtarëve.
Oj Siri, të kërkojmë falje, se ushtria jonë nuk din të parakalojë në beteja, pos në paradat ushtarake.
Oj Siri, të kërkojmë falje, se jemi bërë rob pasi ishim zotëri.
Oj Siri, të kërkojmë falje, se ne jemi në gjumë edhe pse jemi zgjuar.
Oj Siri, të kërkojmë falje, edhe pse nuk dimë kujt t’i kërkojmë falje dhe pse!!!
S’ka dyshim se një shumicë e madhe janë në këtë gjendje, pos atyre që i ka mëshiruar Allahu .
“Allahu nuk e ndryshon gjendjen e një populli përderisa ata nuk e ndryshojnë vetëveten e tyre”. (Rra`d 11)
O Zoti ynë, ndihmoi vëllezërit tanë në Siri! Amin!

Përktheu: Valdet Kamberi 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.