MЁNYRA E ABDESIT

 
Nuk ėshtė kusht tė jesh…!!! PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e shtunė . 27 prill 2013
 Nuk është kusht të jesh plak që të jesh i urtë.
Nuk është kusht të jesh i dëmtuar që të jesh i mëshirshëm.
Nuk është kusht të jesh i pasur që të jesh i lumtur.
Nuk është kusht të jesh simpatik që të jesh i bukur.
Nuk është kusht të jesh i shëndoshë që të jesh i fortë.
Nuk është kusht të jesh plak që të jesh i urtë.
Nuk është kusht të jesh i dëmtuar që të jesh i mëshirshëm.
Nuk është kusht të jesh i pasur që të jesh i lumtur.
Të mjafton, o musliman, të jesh:
- I mëshirshëm,
- I pastër,
- Besimtar,
- I përulur
- Falës,
- I devotshëm, 
- Modest,
- Namazfalës.
- I udhëzuar,
- Respektues,
- Nënshtrues ndaj Allahut dhe të dërguarit të tij.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.