MЁNYRA E ABDESIT

 
Ku ‘blihet’ lumturia? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e premte. 05 prill 2013

Sikur të ekzistonin lokale që shesin lumturinë do t’i gjeje njerëzit që garojnë dhe vrapojnë për ta blerë atë, qoftë edhe me çmime të larta. Por të mjerët harrojnë se ajo është një sexhde që bëhet për Allahun.

”Çdo rob që i bën sexhde Allahut, atij i shkruhet një sevap, i shlyhet një mëkat, ngrihet një shkallë. Shtojini sexhdet”.


Përshtati: Valdet Kamberi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.