MЁNYRA E ABDESIT

 
Mos e privoni veten nga kėto vepra qė ju shpėrblehen PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e mėrkurė. 06 mars 2013
 -Madhëro Allahun dhe kërko falje.
-Merr pjesë në tubimet ku përmendet Allahu.
-Kërko dituri, sepse kërkimi i saj është obligim...


- Mënjano nga rruga mbeturinat.
- Jepu selam atyre që i takon në rrugë.
- Buzëqesh dhe përmirëso komunikimin me të tjerët.
- Përserite ezanin pas muezinit të xhamisë.
- Bëje dhikrin e mëngjesit dhe mbrëmjes.
- Mëso ndonje sure të shkurtër që ta lexosh në namaz.
- Bëji të lumtur prindërit e tu.
- Lexo një pjesë nga Kur’ani çdo ditë.
- Jep lëmoshë pa ditur askush për atë.
- Fali qoftë edhe dy rekate gjatë natës.
-Madhëro Allahun dhe kërko falje.
-Merr pjesë në tubimet ku përmendet Allahu.
-Kërko dituri, sepse kërkimi i saj është obligim.
-Pajtoji njerëzit që kanë ngatërresa.

Përshtati: Valdet Kamberi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.