MЁNYRA E ABDESIT

 
Qaben e bekuar shpresoj ta vizitoj PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Sabri Vilanci   
e hėnė. 25 shkurt 2013

Çdo njeri që ka lindur,
e di se një ditë do të vie koha
ashtu siç kemi ardhur në këtë botë kaluese,
ashtu edhe do shkojmë përgjithmonë në ahiret,
si të gjithë para nesh.
 

Lusim Allahun e Lartësuar,
që vdekjen ta kemi sa më të lehtë
se nuk ka njeri që ka lindur
e që s’ka me vdekë.

Dhe planet e dynjasë së kalueshme
të gjitha t’i realizojmë,
por që kryesorja është të jemi njerëz të drejtë,
dhe të kemi besimin në Allahun xh.sh.
dhe të jemi në rrugën e drejtë
e cila është feja më e mirë dhe quhet ISLAM
Duhet Allahun xh.sh., për këtë din ta falënderojmë. 

Dëshira ime është që edhe unë Bejtullahun,
Qaben e bekuar ta vizitoj,
së pari zemrën time ta qetësoj,
po ashtu edhe obligimin dhe kushtin e pestë te Islamit
në vend ta çoj.
 

O Allah, unë të lutem shumë,
së pari ta kemi shëndetin
dhe Qaben e ndriçuar ta vizitoj
Po edhe ne qoftë se në Qabe, atje të vdesë…
Allahun xh.sh., gjithë muslimanët në Qabe e adhurojnë.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.