MЁNYRA E ABDESIT

 
Muslimanėt dashurojnė gjithmonė, e jo njė ditė PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Sabri Vilanci   
e enjte. 14 shkurt 2013

Nuk shkon jeta me festa e me rrena
Duke e mashtruar me vite popullin,
Se gjoja sot është dita e dashurisë
Apo dita e Shën-Valentinit. 

Viti i ka 12 muaj apo 365 ditë,
ndërsa ata që kanë dashuri ndaj grave,
nuk i dashurojnë ato një ditë por nga dita e parë
që me hoxhë bëjnë kurorëzim. 

Muslimanët që Allahut të Lartësuar i besojnë
këtë festë nuk e festojnë
as të parët tanë nuk e kanë festuar
se nuk është kjo festa jonë.

Sepse me një lule dhe një fustan,
asaj dashuri nuk i thonë
Dashuri e muslimanit është
besimi në Allahun aze ve xhel,
duke falur namazin
e duke dhënë zekatin,
duke edukuar familjen në rrugën islame
të largohen nga droga, alkooli,
duke e thanë fjalën
La ilahe il lall llah muhamedun resull-llah. 
Allahu ekber.
 
Muslimani vetëm dy festa i ka
Fitër dhe Kurban-Bajramin
jo festa të paganëve, që kanë përfitime haram
Muslimani ka dashurinë me h a l l a l l ...
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.