MЁNYRA E ABDESIT

 
Heshtja ėshtė… PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e martė. 12 shkurt 2013

Heshtja është respekt: nëse nuk pajtohesh me fjalën e personit që keni para, e sidomos nëse është më i moshuar se ti.
Heshtja është dhimbje: nëse të neglizhon shoku dhe kthehet drejt përparësive tjera.
Heshtja është mposhtje: nëse të lëndon ndonjë person dhe vetmohesh të qash në vetmi.
Heshtja është ngulfatje: nëse ndien se zemra jote është bërë e dobët dhe nuk përballon dhimbjen.
Heshtja është forcë: nëse para teje personi shpreh fjalë lënduese.

Përshtati: Valdet Kamberi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.