MЁNYRA E ABDESIT

 
22 shenjat e moralit tė mirė PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e mėrkurė. 16 janar 2013
 - Të do dhe të urrejë vetëm për hir të Allahut.
- Të mos jetë i padrejtë.
- Të jetë përmirësues.
-Të jetë i ndershëm...


1- Që njeriu të jetë i turpshëm.
2- Të mos jetë i padrejtë.
3- Të jetë përmirësues.
4- Të jetë i sinqertë në fjalë.
5- Të mos flasë shumë.
6- Të jetë me punë të shumta.
7- Të mos gaboj shumë.
8- Të jetë bamirës.
9- Të jetë i durueshëm.
10- Të jetë falënderues.
11- Të jetë i kënaqur.
12- Të jetë i urtë.
13- Të jetë i shoqërueshëm.
14- Të jetë i ndershëm.
15- T’mos jetë mallkues.
16- Të mos jetë ofendues.
17- Të mos jetë bartës i fjalëve.
18- Të mos jetë gëshnjeshtar.
19- Të mos jetë koprrac.
20- Të mos jetë ziliqar.
21- Të mos jetë përgojues.
22- Të do dhe të urrejë vetëm për hir të Allahut.

Përshtati: Valdet Kamberi
 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.