MЁNYRA E ABDESIT

 
Nuk pėrfitojmė nga kėto 10 PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e diel. 02 dhjetor 2012
 Dituria që nuk punohet me të.
Puna që nuk ka sinqeritet.
Zemra që është e zbrazët nga dashuria për Allahun.
Koha që kalon kot, pa bamirësi dhe afërsi...

1- Dituria që nuk punohet me të.
2- Puna që nuk ka sinqeritet.
3- Puna që nuk është në përputhshmëri me sunetin e Muhamedit alejhi selam.
4- Pasurinë që nuk e shfrytëzon në punë të mira.
5- Zemra që është e zbrazët nga dashuria për Allahun.
6- Trupi që është pasiv në adhurim ndaj Allahut.
7- Koha që kalon kot, pa bamirësi dhe afërsi.
8- Mendimi që kalon andej-këndej pa dobi.
9- Shërbimi i atij që nuk të afron tek Allahu, e as nuk të sjell dobi në këtë botë.
10- Frika dhe shpresa në atë që nuk mund të të bëjë as dëm as dobi.

Përshtati: Valdet Kamberi
 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.