MЁNYRA E ABDESIT

 
Njeriu matet me devotshmėri... PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e diel . 02 dhjetor 2012

Njeriu matet me devotshmëri, e jo me: dije, pasuri e farefis. Këtyre të fundit nëse ua bashkangjesim devotshmërinë bëhet mirësi e madhe, e nëse jo, atëherë është shkak për vërtetësinë e dënimit të dhimbshëm.

S
a pasuria ka dërguar pronarin e saj në humnerë, sa pushtetarë do të jenë me Firaonin dhe Hamanin, sa dijetarë janë që me ata do të ndizet zjarri i Xhehenemit para të tjerëve.

Devotshmëria është guri i mullirit për të gjitha çështjet.

Përshtati: Valdet Kamberi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.