MЁNYRA E ABDESIT

 
Ēuditem me ty! PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Jeta   
e diel. 25 nėntor 2012

Çuditem me ty se si sillesh!
Kokën mban lart nga mendjemadhësia.
Çuditem me ty...!
Si nuk ia ke frikën Allahut
Duke ditur që....!
Mendjemadhësia është gjëja më e urryer tek Allahu
E tiii!!!
Ti me ambiciet e tua!
Nga Islami shumë ke devijuar.
Eee po ...!
Natyrisht i jep përparësi
Asaj që të kënaq në një moment
Harami ka vlerë për ty
Turp...!
Turp për ty!
Si nuk i jep përparsi farzeve të Zotit tënd
E asaj që Allahu të urdhëroi
Ec me kujdes...!
Kujdes veten tënde!
Ndale atë të mos shkojë afër shkatërrimit.
Mos të mashtrojë ecja e ditëve dhe netëve,
ato janë të njëpasnjëshme.
S’dinë të ndalur.
Mos të mashtrojë forca dhe fuqia jote.
Sepse ti je duke ecur çdo ditë e nga fundi
Dije që pasuria e vërtetë,
Ёshtë ajo nëse mban besën me Zotin tënd
Nëse të kalon jeta në devotshmëri
Nëse praktikon Islamin me drejtësi
A mendon që ka pasuri më të shtrenjtë sesa kjo
Jo...!!!
Vallahi jo nuk ka...
O ti musliman\e,
Shiko veprat e tua
vetëm ato do të sillen para teje
Në ditën e llogarisë
Asgjë s’do të ketë vlerë, asgjë s’do të shpëtojë
Përveç veprave dhe punëve tua, o i mjerë.
Mendoje vdekjen
Mendoje natën e parë të varrit
Mendoji pyetjet që do të bëhen në varr
Mendo se a do të mund t’iu japësh përgjigje
A do të kesh forcë kësaj llogarie ti dalësh mbanë
La Havle ve la kuvete ila bilah.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.