MЁNYRA E ABDESIT

 
Flas jerem... PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e enjte. 15 shkurt 2007


Pyetje:

Jam një vajzë 18 vjeçare dhe jam në vitin e dytë të studimeve.
Desha ta di mendimin dhe këshillën tuaj.
Gjatë natës kur flej, flas shumë jerm. Çka më këshilloni të bëj?

Përgjigje:
Eselamu alejkum: Keni kujdes motër, t'i lexoni duatë e gjumit dhe të flini me abdes. Kur ta shtroni shtratin, para se të shtriheni, fshijeni me dorë duke fryer në të dhe duke lexuar “edhubilahi mine shejtani rraxhim.”

                                                                                                 Bedri Robaj

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.