MЁNYRA E ABDESIT

 
Urrejmė apo duam?! PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e shtunė . 10 nėntor 2012
 Urrejmë hixhabin (mbulesën), dhe e duam Islamin!
Urrejmë mësimin e lëndëve islame, dhe e duam Islamin!...
Rezultati: E urrejmë Islamin dhe e duam Islamin!!!


Urrejmë hixhabin (mbulesën), dhe e duam Islamin!
Urrejmë ndalimin e alkoolit, dhe e duam Islamin!
Urrejmë ndalimin e muzikës, dhe e duam Islamin!
Urrejmë ndalimin vjedhjes, dhe e duam Islamin!
Urrejmë drejtësinë, dhe e duam Islamin!
Urrejmë mbylljen e shtëpive publike, dhe e duam Islamin!
Urrejmë praktikimin e islamit haptas, dhe e duam Islamin!
Urrejmë ndërprerjen e punës për shkak të namazit, dhe e duam Islamin!
Urrejmë ndalesën e kamatës, dhe e duam Islamin!
Urrejmë ndalimin e klipeve muzikore, dhe e duam Islamin!
Urrejmë mësimin e lëndëve islame, dhe e duam Islamin!
Urrejmë islamistët, dhe e duam Islamin!
Urrejmë mjekrën, dhe e duam Islamin!
Rezultati: E urrejmë Islamin dhe e duam Islamin!!!

A e mësove se pse dyfytyrëshat janë në fund të Xhehenemit?!

Përshtati: Valdet Kamberi
 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.