MЁNYRA E ABDESIT

 
Arsyet e gjermanes pėr ta pranuar Islamin! PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e shtunė . 03 nėntor 2012

Shejh Muhamed Hasani tregon:

Në njërën nga vizitat e mia në Gjermani, erdhi një motër gjermane të pranojë Islamin.

I thashë: e nderuar, para se të shqiptosh shehadetin-dëshminë, dëshiroj të të pyes: cili është shkaku i pranimit të Islamit nga ana jote, derisa gjendja jonë e muslimanëve nuk e gëzon askënd?

Më dha një përgjigje shumë të çuditshme, ku tha: o vëllai im! Unë pranova Islamin, sepse Islami është fe e nderit.


I thashë: unë e di që Islami është fe e nderit, por çka ke për qëllim ti me këtë ndershmëri të Islamit?


Më tregoi një tregim të çuditshëm. Tha: isha në një shëtitje në Holandë dhe pashë një grumbull shumë të madh të njerëzve në një mejdan të hapur, dëgjova zhurmë, britma dhe zëra. U afrova dhe pashë në atë grumbull që një mashkull po bënte zina [marrëdhënie të jashtëligjshme seksuale] me një femër në prezencën e njerëzve!!

Tha: menjëherë i telefonova një shoqes sime muslimane gjermane dhe i thashë:

Në Islam a mund ta bëjë mashkulli një vepër të shëmtuar në këtë formë?

U përgjigj: nuk lejohet që të kryejë marrëdhënie intime në prezencën e djalit apo vajzës, e si t’i lejohet në prezencën e njerëzve?!

Tha: mësova se me të vërtetë Islami është fe e nderit.


Përshtati: Valdet Kamberi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.